Benchmark jouw bedrijf!

Zit jouw bedrijf in het peloton of horen jullie bij de koplopers? Hoe productief is jouwe bedrijf ten opzichte van jouw directe concurrenten?

Benchmark jouw bedrijf!

Een vergelijking met jouw directe concurrenten geeft een goed inzicht in het verbeterpotentieel van productiviteit in jouw bedrijf. Wat wij doen is checken of jouw eigen berekening mbt productiviteit juist is, wij vergelijken je met concurrenten en we geven je inzicht in algemene ontwikkeling van de productiviteit in jouw sector.

Benchmark jouw bedrijf!

Het is je gelukt om zelf de productiviteit van jouw bedrijf te berekenen! Maar je wil wel weten hoe je het doet ten opzichte van jouw concurrenten? Wij kunnen jouw vergelijken!

Wat is inbegrepen?

Inspiratie

Beter is MEER inspiratie

Benchmark jouw bedrijf!

Zit jouw bedrijf in het peloton of horen jullie bij de koplopers? Wij kunnen jouw vergelijken!

Bekijk alle bronnen van het boek

In het boek ‘Beter is meer’ wordt er talloze keren verwezen naar bronnen. Wil jij inzicht in deze bronnen en meer weten? Download dan de literatuurlijst!

Managementpraktijken scan

Als je op dit moment zou moeten beoordelen hoe goed je het managen van strategie, talent, doelen, continue verbetercultuur en prestaties voor elkaar hebt, hoe zou jouw bedrijf dan scoren?

Bereken jouw productiviteit

Ben je benieuwd wat de productiviteit van jouw bedrijf is? En hoe jij het doet ten opzichte van directe concurrenten? Wij kunnen je voorzien van deze informatie!

Scroll naar boven