Inspiratie & downloads

Laat je inspireren en download gratis materiaal om jouw management skills te verbeteren

Benchmark jouw bedrijf!

Zit jouw bedrijf in het peloton of horen jullie bij de koplopers? Wij kunnen jouw vergelijken!

Bekijk alle bronnen van het boek

In het boek ‘Beter is meer’ wordt er talloze keren verwezen naar bronnen. Wil jij inzicht in deze bronnen en meer weten? Download dan de literatuurlijst!

Managementpraktijken scan

Als je op dit moment zou moeten beoordelen hoe goed je het managen van strategie, talent, doelen, continue verbetercultuur en prestaties voor elkaar hebt, hoe zou jouw bedrijf dan scoren?

Strategiekaarten

Focus is heel belangrijk in een kernteam. Je kan maar een beperkt aantal zaken tegelijkertijd aanpakken? Welke moeten dat dan zijn? Als je een strategiekaart maakt kom je daar snel achter!

Bereken de productiviteit van jouw bedrijf

Hoe productief is jouw bedrijf? En ben je de afgelopen jaren productiever geworden?

Ga werken met 2DAYSMOOD

Een goed kernteam weet wat er speelt in de organisatie en stuurt op veiligheid en geluk. Een manier om medewerkers te betrekken bij het professionaliseren van de organisatie is ze te vragen om input te geven via 2DAYSMOOD.

Basiskernteamrollen

Een goed kernteam werkt alleen op basis van een goede onderlinge rolverdeling. Wij gebruiken daarvoor basiskernteamrollen en een rollenspel. Hier kan je een overzicht van de basiskernteamrollen downloaden.

Koop ons rollenspel

Een goed kernteam werkt alleen op basis van een goede onderlinge rolverdeling. Wij gebruiken daarvoor basiskernteamrollen en een rollenspel. Hier kan je ons rollenspel kopen.

Scroll naar boven